Anlægsgartner

Vi er din lokale anlægsgartner

Få en flot have i din personlige stil

Står du og mangler hjælp til at få en smuk have? Hos Entreprenør og Anlægsgartner Bruno Green i Tarm kommer vores kompetente anlægsgartnere ud og giver dig en hånd med at lægge fliser og lave bede i din have. Vi rydder også gerne større områder som parker eller store haver. Udover opgaver inden for anlægsgartneri, så hjælper vi også med brolægning, træfældning, opstilling af bålhytter, shelters og legepladser samt pleje af grønne område. Mangler du vejledning eller assistance til at udføre nogle af disse, så er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Vi klarer både store og små anlægsopgaver

Uanset om du blot har brug for vores hjælp til et mindre projekt i din private have, eller om du som virksomhed eller offentlige institution skal have klaret et større projekt, så kan vi gøre det for dig. Vi fungerer både som havearkitekt, der kan designe og indrette din have for dig, men også som anlægsgartner i praksis. På den måde er vi med dig i hele processen og rådgiver dig løbende, så du kan få din drømmehave. Så hvis du altid godt har kunne tænke dig en lille oase bag dit hus med en hyggelig sti ned til et smukt orangeri, så er vi de rette til at hjælpe dig med at få dette. Vores anlægsgartnere udformer i samarbejde med dig en tegning over haven, hvorefter det hele bliver realiseret, så du til sidst står med en have, der afspejler lige præcis dig og dine ønsker. Hvis du står med et større projekt inden for anlæg af have, sørger vi også for at hjælpe med dette. Det kan for eksempel være kommunale opgaver i forbindelse med rydning eller pleje af offentlige parker.     

 

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Hos Entreprenør og Anlægsgartner Bruno Green sørger vi altid for at medbringe det rette udstyr til din opgave, så du er sikker på at opnå det helt rette resultat. Uanset hvilket projekt du står over for, så er vi klar til at give en hjælpende hånd og vejlede dig på den bedst mulige måde. Hvis du mangler hjælp til en større eller mindre opgave i forbindelse med havearbejde, så er du altid velkommen til at kontakte os. Via vores hjemmeside kan du få et uforpligtende tilbud og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Du kan også altid ringe til os på 26 54 15 40, så tager vi en snak om dit projekt.


Få et godt tilbud

Ring på +45 26 54 15 40 eller send os en besked