Havearkitekt

Havearkitekt i Varde, Skjern og omegn

Giv din have nyt liv med hjælp fra en havearkitekt

Mangler du inspiration til at give din have en make-over? Hos Bruno Green tilbyder vi rådgivning og hjælp til at redekorere din have, så den får et nyt udseende, der passer til din stil. I samarbejde med dig kommer vi med et bud på et nyt havedesign, hvorefter vi hjælper med at realisere dette. Vi kommer gerne ud i områderne omkring Varde, Skjern og Tarm, så vi kan snakke om, hvordan lige præcis din drømmehave skal se ud. For os er det vigtigt, at det er din personlighed, der skinner igennem i din have, og vores havearkitekt sigter altid efter at imødekomme dine ønsker og behov.

 

Vi giver inspiration og rådgivning

For os betyder haven fritid og afslapning. Det er vigtigt at have sted, hvor man kan koble af i grønne omgivelser efter en lang arbejdsdag. Derfor er der heller ingen opgave inden for haveindretning, der er for stor eller lille til os. Uanset om du blot mangler inspiration til din have, eller om den skal redesignes fuldstændig, så kan du altid kontakte os. Hos os indebærer god service, at vi altid står til rådighed, hvis du har spørgsmål til vedligeholdelsen af din have. Af den grund sørger vi også for at rådgive dig i forhold til, hvordan du bedst muligt passer din nye have fremadrettet. Vi har fokus på dine behov og udfører altid kvalitetsfyldt arbejde, så du er sikker på, at din have står skarpt efter et samarbejde med os. Som havearkitekt udfører vi både arbejde for private, virksomheder og det offentlige.

 

Kontakt os og få en helt ny have

Entreprenør og Anlægsgartner Bruno Green bestræber sig på at udføre arbejde af højeste kvalitet. Derfor vælger vi aldrig den nemme løsning, men vi vælger altid den rigtige løsning. Hvis du gerne vil høre mere om os som havearkitekt og landskabsarkitekt, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan også få et uforpligtende tilbud på en opgave via vores hjemmeside. Ring gerne til os på telefon 26 54 15 40 eller send os en besked, så hører du fra os, så du kan få den have, du altid har drømt om.

Få et godt tilbud

Ring på +45 26 54 15 40 eller send os en besked.