Entreprenør

Entreprenør i Varde, Ringkøbing og omegn

Få hjælp til entreprenøropgaver

Entreprenør og Anlægsgartner Bruno Green hjælper dig med alle former for entreprenøropgaver. Vi har medarbejdere og udstyr til at udføre både store og små opgaver. Uanset om du skal have foretaget udgravninger, kloakering, jordflytning eller noget helt fjerde, så er vi de rette at tage kontakt til for at få hjælp. Vi arbejder både for private personer, der har brug for hjælp til mindre opgaver, og større virksomheder, kommuner eller institutioner, som står foran et stort projekt. Vi udfører desuden også arbejde inden for fag som brolægning, anlægsgartner, træfældning samt opstilling af shelters, legepladser og lignende. Vi er beliggende i Tarm og kommer derfor gerne ud i områderne omkring Ringkøbing, Varde, Skjern og Tarm. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til diverse entreprenøropgaver.

 

Store og små opgaver udført ordentligt

Hos Entreprenør og Anlægsgartner Bruno Green har vi fokus på god service. Vi sørger derfor for at være i løbende kontakt med dig under hele processen, så du ved præcis, hvad vi foretager os angående din opgave. Desuden lægger vi stor på vægt på at udføre kvalitetsfyldt arbejde, så du er sikker på at stå tilbage med det ønskede resultat. Inden for entreprenørfaget hjælper vi blandt andet med følgende:

  • Flytning af jord
  • Udgravninger og nedbrydning til konstruktioner
  • Mindre støbeopgaver
  • Opgaver i forbindelse med kloakering
  • Og meget mere.

Vi samarbejde med mange forskellige firmaer. Hvis du står med en opgave, der ikke er omfattet af ovenstående, så kontakt os derfor endelig alligevel, så sørger vi for at finde en kollega, der kan hjælpe dig. Vores mål er at udføre arbejde af god kvalitet, der imødekommer dine ønsker og behov.

 

Kontakt os for hjælp

Står du med en opgave, så kontakt os endelig. Vi er en virksomhed, der gør meget ud af at vælge den løsning, der passer præcis til det arbejde, du skal have udført. Derfor tager vi heller aldrig den nemme udvej, men finder frem til, hvad du har brug for og klarer opgaven på den mest effektive måde. Vi sørger for at medbringe alt det rette udstyr, så du kan opnå det helt rigtige resultat. Du kan altid kontakte os via vores hjemmeside og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Desuden kan du altid ringe til os på 26 54 15 40 for at få en snak om det, du ønsker hjælp til.


Få et godt tilbud

Ring på +45 26 54 15 40 eller send os en besked