Havedesign

Havedesign efter dine ønsker

Få den have du altid har drømt om

Hos Entreprenør og Anlægsgartner Bruno Green mener vi, at din have skal være et frirum, hvor du kan slappe af, når du har pause fra hverdagens gøremål. Derfor hjælper vi med dit havedesign, hvis du ikke er tilfreds med din nuværende haveindretning. Som havearkitekt er vores mål at skabe en have til dig, som du kan bruge til at samle energi i. Derfor laver vi i samarbejde med dig en haveplan, så du kan se, hvordan den kunne se ud. Vi baserer havetegningerne på dine egne ord om, hvordan din drømmehave skal se ud, for at du får mest muligt ud af den. Vi kommer ud i områderne omkring Varde, Skjern og Tarm, så du kan fortælle os om, hvad du ønsker af din nye have.

 

Vi giver inspiration og rådgivning til dit havedesign

Hvis du mangler hjælp til dit nye havedesign, så er du altid velkommen til at kontakte os. Med udgangspunkt i hvad din have skal kunne, udarbejder vi havetegninger for dit fremtidige afslapningssted. Måske vil du gerne have mange bede og en skarp opdeling af haven, eller måske ønsker du et mere vildt og naturligt udtryk. Uanset hvad din stil er, kan vi hjælpe dig. Vi rådgiver dig desuden, så du ved, hvad du skal gøre for at vedligeholde haven efterfølgende, så den fortsat giver dig det, du har brug for. Dette kan vi tilbyde på grund af vores mange års erfaring som anlægsgartner. Hvis der fremadrettet skulle opstå spørgsmål, står vi klar til at besvare disse. Vi varetager både store og små opgaver for private såvel som virksomheder og offentlige institutioner. Vores fokus ligger på kvalitet og god service. Derfor gør vi meget ud af at stå til rådighed for dig.

 

Få et tilbud på et havedesign

Hvis du mangler hjælp til at komme i gang med at redekorere din have, så tøv ikke med at kontakte os. Bruno Green vælger aldrig den nemme løsning, men altid den rigtige løsning. Vi går altså ikke på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Derfor kan du også altid få et uforpligtende tilbud på din opgave via vores hjemmeside. Eller ring til os på telefon 26 54 15 40, så kan du få mere at vide om, hvordan vi hjælper dig med dit havedesign.

Få et godt tilbud

Ring på +45 26 54 15 40 eller send os en besked.