Træfældning/skoventreprenør

Træfældning og skoventreprenør

Vi hjælper med træfældning hos private og virksomheder

Vi hos Entreprenør og Anlægsgartner Bruno Green har mange års erfaring inden for forskellige træfældningsopgaver. Derudover står vi også gerne for at pleje dine træer og buske, så de altid står skarpt. Vi råder over en stor maskinpark med skovmaskiner, hvilket gør os i stand til at klare store som små opgaver inden for faget. Vores fokus ligger altid på at hjælpe dig på den bedst mulige måde, så dine ønsker blive imødekommet gennem vores arbejde. Foruden træfældning udfører vi også opgaver inden for brolægning, almindelige anlægsgartneropgaver, entreprenør, opstilling af legepladser og meget mere. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du står med en opgave inden for disse fag i områderne omkring Varde, Skjern, Ringkøbing og Tarm.

 

Vi klarer store som små opgaver

Om du skal have fældet et stort træ hjemme i haven for at få mere lys og plads, eller om du som kommune skal have ryddet et større areal i forbindelse med et byggeprojekt, så står Bruno Green altid klar. Ingen opgaver er for store eller små til os, og du kan altid kontakte os, hvis du står med et projekt. I forbindelse med træfældning og pleje af grønne arealer tilbyder vi følgende:

  • Bortskaffelse af affald i for eksempel offentlige parker
  • Pasningsaftaler for mindre skovarealer for at holde dem rene og pæne til gæsterne
  • Generel vedligeholdelse af grønne områder

Uanset hvilken opgave, du mangler hjælp til, så kan du altid kontakte os, og så finder vi en løsning for dig. Vi bestræber os på at levere arbejde af god kvalitet, så vi opnår det resultat, som du ønsker. Derudover er vi altid i kontakt med kunden under processen, så du ved, hvor langt vi er nået.

 

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for hjælp til træfældning, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vores motto er: ”Vi vælger aldrig den nemme løsning, men vælger altid den rigtige løsning”. For os er det vigtigt, at arbejdet udføres på den bedste måde for dig, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Via vores hjemmeside kan du altid få et uforpligtende tilbud på en opgave, og ellers kan du ringe til os på 26 54 15 40 og høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.


Få et godt tilbud

Ring på +45 26 54 15 40 eller send os en besked