Brolægning

Brolægning

Kompetent, erfaren og professionel brolægger i Herning og omegn

Når det kommer til at lægge fliser eller anlægge en indkørsel, kan det være fristende at prøve at gøre det selv. Der er dog enormt mange faldgruber, der kan være svære at undgå, når man er ufaglært, og derfor anbefaler vi altid, at man henvender sig til professionelle brolæggere som os. Hos Entreprenør og Anlægsgartner Bruno Green tilbyder vi kvalitetssikker brolægning til fornuftige priser, og vi over de seneste næsten 20 år opnået stor erfaring med brolægning i både små og store omfang. Hvis du derfor er erhvervsdrivende, privat eller en institution i Herning, Ringkøbing, Skjern, Tarm, Varde eller omegn, og du ønsker professionel brolægning, er du kommet til det rette sted.

Vi skræddersyer løsninger til den enkelte kunde

Hos Entreprenør og Anlægsgartner Bruno Green har vi erfaring med alle former for brolægning. Det være sig anlæg af fliser både lagt med hånd og maskine, stensætning, kantsten eller anlæg af granit. Vi evner derfor også at skræddersy løsninger inden for brolægning til den enkelte kunde, og vi sætter stor pris på at have en tæt dialog med dig forud for vores arbejde. En tæt dialog er din garanti for, at den endelige brolægning til fulde afspejler den plan, vi sammen har lagt for projektet.

Derfor vil vi også meget gerne med på råd allerede fra starten af, så vi kan sikre os, at vores kompetencer kommer dig til gode under hele forløbet. Vi kan hjælpe med at vælge den rette type sten, flise eller grus og designe eventuelle stisystemer og terrasser.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Hos Entreprenør og Anlægsgartner Bruno Green sidder der altid en kompetent medarbejder klar til at gå i dialog med dig om dit kommende projekt. Vi tilbyder brolægning i Herning og omegn, hvor vi allerede har haft fornøjelsen af at hjælpe såvel private som erhvervsdrivende med at forvandle deres udendørsområder. Du kan kontakte os via vores kontaktformular her på hjemmesiden, sende en e-mail til bruno@brunogreen.dk eller ringe på 26 54 15 40.


Få et godt tilbud

Ring på +45 26 54 15 40 eller send os en besked